BURSA / OSMANGAZİ - Elmasbahçe Ortaokulu

Elmasbahçeler Mh. 5.Zafer Sk. No2 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Misyon
Seviyesi yüksek, insana yaraşır bir yaşam için; » Gerekli bilgi, beceri ve değerlerle donanmış, ruhsal ve bilişsel olarak kendini geliştirmiş,şahsiyetli, özgüven sahibi, karar verebilen ve verdiği kararların sorumluluğunu üstlenebilen,çok yönlü düşünebilen, yaşadığı yakın ve uzak ortamları tanıyabilen,kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü üretken, faydalı olabilecek tasarı ve projeler peşinde koşan, girişimci, icatçı,çevre ve tarih bilici gelişmiş, doğa ve tarih değerlerine sahip çıkıp koruyabilen,çağın gerektirdiği yenilikleri takip eden, bilgiye ulaşma yollarını bilen, aldığı bilgiyi kullanabilen, bireysel tercihlerinin farkında olan, mesleki eğilimleri gelişmiş, toplumsal tercihlere saygılı, takım ruhu, işbirliği ve dayanışma içinde olan; paylaşmayı bilen bireyler yetiştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :13<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Başlama - 07:30 Bitiş - 12:40
Merkezi Doğalgaz
ADSL (2 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Gökdere Metro istasyonuna yaklaşık uzaklık 50 metredir. Ayrıca bir çok toplu taşıma araçlarının duraklarına yakındır
Okulumuz Bursa´nın merkez ilçesi Osmangazi sınırları içerisindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu